Naturens Skafferi lanserar ekologisk och laktosfri yoghurt

B&P Handelskompagni erbjuder ett brett sortiment av ekologiska livsmedelsprodukter som är framtagna med fingertoppskänsla för naturen och dess smaker. Varumärket Naturens Skafferi ska vara det självklara valet för konsumenten som vill ha det bästa av goda, naturnära och ekologiska produkter.

Nu lanserar Naturens Skafferi två ekologiska KRAV-märkta och laktosfria yoghurt;
Yoghurt naturell 0,1% och Yoghurt blåbär, tranbär & vanilj 0,1%.

Laktosintolerans innebär att man är överkänslig, men inte allergisk, mot mjölksocker, laktos. Tack vare tillsats av laktas – ett enzym som spjälkar mjölkens laktosinnehåll – kan den som är laktosintolerant njuta av vår goda yoghurt.
Det låga sockerinnehållet framhäver den friska syrliga smaken och bärens naturliga smaker.

Naturens Skafferi lanserar ekologisk och laktosfri yoghurt

”Ekologiskt och naturnära är viktiga ingredienser för oss i framtagningen av nya produkter. När vi kan förena det med att framställa produkter som har en positiv effekt i människors kosthållning, så känns det extra bra i magen” säger Greycy Hansen, Marknadsansvarig på B&P Handelskompagni.
”Vårt mål är att fortsätta och utveckla ett kvalitetssortiment för matöverkänslighet inom varugrupperna mejeri, flingor och müsli, så nu hoppas vi på butikernas och konsumenternas förtroende för oss och våra produkter” fortsätter Greycy.

Råvaran till Naturens Skafferi yoghurt är ekologisk mjölk från kor av olika raser: Jerseykor, svartvita kor och korsningskor i en härlig blandning.
Korna och deras kalvar har tillgång till daglig motion, dagsljus och välströdda halmbäddar om vinterhalvåret, och om sommaren så njuter de av ”friheten” på klöverängarna.

Possibly Related Posts:


Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.