Filmjölk kompletterar laktosfritt sortiment i ny design

Efterfrågan på laktosfria produkter har ökat kraftigt under senare år. Nu kompletteras Skånemejeriers laktosfria sortiment med naturell filmjölk. Filmjölk, tillsammans med Afil, står för 90 % av filmarknaden. Skånemejeriers sortiment av laktosfria produkter omfattar nu både smaksatta och naturella frukost- och mellanmålsprodukter liksom matlagningsprodukterna vispgrädde, matlagningsgrädde och crème fraiche.

Samtidigt får hela sortimentet en ny fräsch design. Med designskiftet närmar sig det laktosfria sortimentet Skånemejeriers övriga produkter, men ändå med en tydlighet i formspråket som särskiljer sortimentet.

– Naturell fil, den största filmjölkssmaken, öppnar upp för egen kreativitet. Man kan blanda i vad man vill efter tycke och smak.

Nya designen och naturella filen kommer i butik från vecka 36 i 1 liter Pure Pak med stor praktisk skruvkork som gör den lätt att hälla ur samt återförsluta. Filmjölken är berikad med kalcium för att nå upp till samma kalciuminnehåll som det vanliga sortimentet.

Possibly Related Posts:


Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.